aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥTo πρόγραμμα της Ακαδημίας της ΑΕΛ

To πρόγραμμα της Ακαδημίας της ΑΕΛ

Η Ακαδημία της ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα αναπτυξιακά τμήματα Grassrots στις ηλικίες: 2005-2006-2007-2008-2009-2010-2012-2013:

Με μια ανανεωμένη και πλήρως καταρτισμένη προπονητική ομάδα, η Ακαδημία μας συνεχίζει πιστά στο δρόμο της σωστής διαπαιδαγώγησης και ανάπτυξης.

Προπονητική Ομάδα:

Τεχνικός Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής Grassroots: Χρίστος Χαραλάμπους

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θράκης στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με Ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο ενώ κατέχει επίσης δίπλωμα Team Manager Ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Είναι γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας. Πρόσφατα υπήρξε ποδοσφαιριστης και αρχηγός στον Άρη Λεμεσού, ενώ αγωνίστηκε επίσης στο πρωτάθλημα της Super league με τα χρώματα του Πανθρακικου. Συνολικα διετέλεσε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 18 χρόνια.

Προπονητής για τις Ηλικίες 2005, 2006, 2007: Αντρέας Κτωρής.

Είναι επαγγελματίας Προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA A. Εργάστηκε ως Προπονητής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ στο κλιμάκιο Πάφου και τρεις ποδοσφαιριστές από το δικό του κλιμάκιο, έχουν προαχθεί στην επίλεκτη ακαδημία του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Επίσης είναι Προπονητής Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Τμήμα του Ιδιωτικού Σχολείου Πασκάλ. Αγωνίστηκε ως Ποδοσφαιριστής στον Ευαγόρα Πάφου και την ΑΕΓ Γεροσκήπου.

Προπονητής για τις Ηλικίες 2008, 2009: Άντρος Σταύρου.

Από το 2000 είναι προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην οποία έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα ενώ οι ομάδες του έχουν καταγράψει σημαντικές διακρίσεις. Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα και στην ΑΕΖ Ζακακίου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B.

Προπονητής για την Ηλικία 2010: Χαράλαμπος Πιττάκας

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με Ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο και απόφοιτος της Σχολής Επιστημών της Αγωγής (Δημοτική Εκπαίδευση) του Πανεπιστημίου Frederick. Είναι γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και έχει αγωνιστεί 15 χρόνια ως Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Εργάζεται ως Δάσκαλος στο Ολοήμερο Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Το Κρυφό Σχολειό» και ως Γυμναστής Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Τμήμα του Ιδιωτικού Σχολείου Πασκάλ. Επίσης είναι Γυμναστής Ποδοσφαίρου των u17 της ΑΕΛ.

Προπονητής για την Ηλικία 2011: Χρίστος Χαραλάμπους

Προπονητής για τις Ηλικίες 2012-2013: Χριστόφορος Αντωνίου

Φοιτά στο Τμήμα Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.

Προπονητικό κέντρο: Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο Άκης Παπαιωάννου στην περιοχή Σφαλατζιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο (πρώην γήπεδο ΣΕΚ), με πλαστικό γρασίδι. Η πρόσβαση στο γήπεδο είναι πολύ εύκολη αφού απέχει μόνο 3 λεπτά από τον κυκλικό κόμβο του Αυτοκινητόδρομου.

Έναρξη προπονήσεων: 4η Σεπτεμβρίου

Για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2012 και εγγράφονται πρώτη χρονιά στην Ακαδημία μας τα δίδακτρα θα είναι μειωμένα κατά 50% ενώ για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2013 θα είναι Δωρεάν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ