«Το ποδόσφαιρο πέθανε το 2014»

Ανακοίνωση με σκληρά λόγια για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου εξέδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΛ. Οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων τα χώνουν σε πολιτικούς και παράγοντες για την κάρτα φιλάθλου και άλλα γεγονότα.

Αναλυτικά: «Δεν θα ασχοληθούμε με την αγωνιστική που διανύουμε εξάλλου δεν έπρεπε καν να γίνει μετά τα όσα γελοία συμβαίνουν για ακόμα μια φορά στο χώρο του αθλητισμού.

Ευτυχώς που έγινε η κάρτα για να μαντρώσετε τους κακούς οπαδούς που χαλούσαν το καθαρό σας ποδόσφαιρο. Τώρα όμως δεν μπορείτε να τα ρίξετε στους οπαδούς. Τώρα φαίνονται μπροστά οι πολιτικοί και οι γραβάτες.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε περήφανοι που δεν ρίξαμε τους εαυτούς μας και την ιστορία μας χαμηλά, περήφανοι που δεν υποταχτήκαμε σε κάρτες και τρομονόμους απλά και μόνο για να παρακολουθούμε σαν αρνιά το … σας. Περήφανοι που δεν δεχτήκαμε να πληρώσουμε εμείς τα δικά σας εγκλήματα.

Ο Κυπριακός αθλητισμός “βιαζόταν” για χρόνια με τις κομματικές σας παρεμβάσεις. “Βιάστηκε” το 2009 όταν ο αλλήθωρος κομματάρχης που ελέγχει την ΚΟΠ έδωσε εντολή να πάει το κύπελλο σε ένα … που έσβησε από το χάρτη. Τότε γελούσατε και ψηφίζατε την ίδια ηγεσία στην ΚΟΠ. Τώρα γελούμε εμείς.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο πέθανε το 2014 με τη ψήφιση του τρομονόμου και το κάλπικο τίτλο της λέρας. Τότε πάλε γελούσατε. Τώρα κάμνετε τα μνημόσυνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ