aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο παράπονο του Δημοσθένους από τον Πάμπο Χριστοδούλου

Το παράπονο του Δημοσθένους από τον Πάμπο Χριστοδούλου

Το παράπονο που έχει από τον προπονητή της ΑΕΛ Πάμπο Χριστοδούλου σχετικά με τον Σάσι εξέφρασε στην εκπομπή «Όλα Μάλε»  του Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους:

«Δεν μου τον πήρε η ΑΕΛ αλλά ο Πάμπος Χριστοδούλου. Με τον Σάσι συμφωνήσαμε. Εμείς παίζαμε με την ΑΕΖ και ο παίκτης δεν ήθελε να γίνει γνωστό. Έπαιξε ο Σάσι , μας έβαλε και γκολ και τον περιμέναμε να έρθει την επόμενη μέρα. Τελικά ήρθε πρόταση με περισσότερα λεφτά από μεγαλύτερη ομάδα όπως η ΑΕΛ και είναι φυσιολογικό να την αποδεχτεί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον παίκτη και του ευχήθηκα και καλή επιτυχία. Το μεγάλο μου παράπονο είναι από τον Πάμπο και όχι από την ΑΕΛ. Μίλησα με τους ανθρώπους της ΑΕΛ και μου είπαν ότι θα μπορούσαν να βρουν άλλον ποδοσφαιριστή. Επέμενε ο προπονητής τους και μας τον πήραν».

Επίσης αποκάλυψε τις σκέψεις του για αποχώρηση στο τέλος της τρέχουσας σεζόν:

«Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Είναι η διαχείριση του προϋπολογισμού. Έχουμε τηλεοπτικά δικαιώματα και έρχεται η επιταγή από την ΚΟΠ κάθε 1η του μήνα και είναι σημαντικό για μένα. Το ποδόσφαιρο είναι σαν επιχείρηση. Όταν είσαι σωστός στην δουλειά σου όλα θα πηγαίνουν καλά. Οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών είναι σημαντικό πράγμα. Οι ομάδες που έχουν κόσμο μπορούν με 2-3 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο να έχουν ένα καλό εισόδημα. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ειδικά όταν αυτά έρχονται από προηγούμενες διοίκησης. Κληρονομήσαμε αρκετά, πέραν από 600 χιλιάδες ευρώ, διευθετήθηκαν πολλά και από τον κύριο Σιμιλλίδη ο οποίος έβαλε πέραν του ενός εκατομμυρίου, ενώ έβαλα κι εγώ αρκετές χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα και τώρα το αποκαλύπτω. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο κληρονομούμε από την διοίκηση Χατζήκυριάκου. Ένας παίκτης που δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα έκανε προσφυγή, είναι ο Καρλ Λόπε και την κέρδισε την προσφυγή. Ήρθε το πρόβλημα πριν ενάμιση μήνα και πρέπει να πάρει ο παίκτης 150 χιλιάδες ευρώ. Μας έδωσαν χρονικό περιθώρια, είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με τον ποδοσφαιριστή για να κάνουμε διακανονισμό. Εγώ είμαι εκεί και στόχος είναι ν κρατήσω τον Άρη για τρίτο χρόνο στην α΄ κατηγορία, αυτό δεν έχει γίνει ξανά. Το είπα σε ανθρώπους δικούς μου ότι με αυτό το χαστούκι με τον Λόπε σκέφτομαι με το τέλος της σεζόν με το καλό να είμαστε στην α΄ κατηγορία και να αποχωρήσω. Δεν υπάρχει ούτε ο κόσμος να μας εμποδίσει. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είχαμε 50 φιλάθλους, τους ευχαριστώ αλλά με τόσο λίγο κόσμο δεν μπορείς να πας πουθενά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ