aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Το παν σ’ αυτή τη ζωή είναι η συνύπαρξη και όχι οι αντιθέσεις» (video)

«Το παν σ’ αυτή τη ζωή είναι η συνύπαρξη και όχι οι αντιθέσεις» (video)

Ενόψει της σαββατιάτικης μεγαλειώδους συναυλίας που διοργανώνει η ΑΕΛ με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη στον Ποταμό Γερμασόγειας, ο τελευταίος μέσω μηνύματός του στον επίσημο λογαριασμό της ΑΕΛ στο Facebook, καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρών του και όχι μόνο τους ΑΕΛίστες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Έλληνα τραγουδοποιού και κωμικού:

«Γεια σας, είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που αυτό το Σάββατο, εγώ μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου φυσικά, θα είμαστε στη Λεμεσό σ’ αυτή την εξαιρετική συναυλία που διοργανώνει η ιστορική ομάδα της ΑΕΛ, στην ιστορική χώρα της Κύπρου μας. Εδώ συνδυάζεται ο αθλητισμός και η εμψύχωσή του, από την τέχνη και από το τραγούδι. Θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά, θα γελάσουμε, θα τραγουδήσουμε, θα σκεφτούμε, θα επικοινωνήσουμε. Για την ΑΕΛ φυσικά, αλλά καλώ όλους τους Κυπραίους και τις Κυπραίες γιατί το παν σ’ αυτή τη ζωή είναι η συνύπαρξη και όχι οι αντιθέσεις. Ελάτε οπωσδήποτε αυτό το Σάββατο να τα πούμε από κοντά. Σας φιλώ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ