aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο παλεύει για Ρουμπίνιο και ποθεί τον Μαρτίνες

Το παλεύει για Ρουμπίνιο και ποθεί τον Μαρτίνες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το παλεύουν στην ΑΕΛ για άλλες 4-5 πολύ καλές μετεγγραφές. Οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται ακόμη ενίσχυση, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να επικεντρώνει την προσοχή του σε πέντε θέσεις.

Ο Κύπριος τεχνικός ψάχνει σίγουρα για έναν τερματοφύλακα, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον 33χρονο Βραζιλιάνο Φερνάντο Ρουμπίνιο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κορίνθιανς, Τορίνο, Παλέρμο, Λιβόρνο και Γιουβέντους. Επίσης, το αφεντικό των γαλαζοκιτρίνων επιθυμεί την απόκτηση επιθετικού, στόπερ, ακραίου επιθετικού και επιτελικού.

Για τη θέση στη μεσαία γραμμή, ο 28χρονος Νικολάς Μαρτίνες αποτελεί μιαν από τις περιπτώσεις που συζητούν πολύ στην ΑΕΛ, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να πειστεί, καθώς η πλευρά του Αργεντινού θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο, με την ΑΕΛ να του προσφέρει συνεργασία για την τρέχουσα σεζόν. Βέβαια με καλή θέληση, όλα γίνονται και αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως προκύψουν νεότερα.

Από την επίσημη ΑΕΛ, δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους και δεν συζητούν τις περιπτώσεις που έχουν στο μυαλό τους. Η προσπάθεια πάντως για έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Μαρτίνες θα εντατικοποιηθεί όπως έχουμε πληροφορηθεί, με τον προπονητή της ΑΕΛ να έχει στη λίστα του αρκετούς παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ