aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο οικονομικό είναι το μεγάλο εμπόδιο για τον Ιβάν Κάρλος…

Το οικονομικό είναι το μεγάλο εμπόδιο για τον Ιβάν Κάρλος…

Επιβεβαιώθηκε από τα επίσημα χείλη της Νέας Σαλαμίνας ότι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιβάν Κάρλος είναι υπαρκτό. Ωστόσο, όπως τόνισε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρόλευκων» Δημήτρης Λάζος, ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΛ δεν «παίζει» μόνος του. «Η αλήθεια είναι ότι άρεσε το καλοκαίρι στον προπονητή η περίπτωσή του, πριν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην ΑΕΛ. Αρέσει στον κ. Πουρσαϊτίδη. Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, για να κλείσει η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λεμεσού θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό, εκεί που τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μεγάλη διαφορά. Συν τοις άλλοις θα πρέπει είτε να τα βρει και ο παίκτης με την ΑΕΛ για να αποχωρήσει, είτε οι δύο ομάδες μεταξύ τους.

Επειδή, λοιπόν, υπάρχουν εμπόδια σε αυτή την περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και προς άλλες επιλογές, με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να έχουν ήδη ετοιμάσει μια μικρή λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν. Όσον αφορά στον Καρλάο που αποχώρησε από τη Δόξα, έχει προταθεί στη Νέα Σαλαμίνα, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πρόθεση επίσης για απόκτηση ενός εξτρέμ, ενώ στον μετεγγραφικό σχεδιασμό προστέθηκε και σέντερ μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ