ΑΕΛ: Το μπάτζετ, η αποχή και η αδιαφορία

Ψηλά ο πήχης, πολλά τα λεφτά και η ΑΕΛ που παλεύει σε αντίξοες γι’ αυτήν συνθήκες...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στις πρόσφατες δηλώσεις του στον «Active» ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε αρκετά σημαντικά. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό, δίνοντας τη σωστή διάσταση του όλου ζητήματος. Γιατί, ναι μεν γίνεται λόγος για κάτω από €2.000.000 αλλά αυτό το ποσό αφορά μόνο στο μισθολόγιο της ομάδας. Είναι κι άλλα λειτουργικά έξοδα, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΛ να αποκαλύπτει ότι ο προϋπολογισμός είναι περίπου στα €3.500.000.

Επισήμανε ακόμη ότι «ανεβάσαμε πολύ τον πήχη», μιλώντας γενικά για τους προέδρους που διοικούν σήμερα του συλλόγους στην Κύπρο και πρόσθεσε: «Η μόνη σωτηρία είναι να βγεις στην Ευρώπη».

Γίνεται αντιληπτό πως, είναι πολλά τα λεφτά για να μπορέσει η ΑΕΛ να διακριθεί, να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον στην τρέχουσα σεζόν, που η αποχή του κόσμου της είναι πολύ μεγάλη και είναι ο σύλλογος που έχει επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλον. Τα έσοδα από τα εισιτήρια μηδαμινά. Δεν είναι τυχαίο, που παρά τη θέση του Σοφοκλέους να αποχωρήσει, κανείς παράγοντας δεν έχει επιδείξει ενδιαφέρον.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ