aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο μέλλον συνάντησε το παρόν στην ΑΕΛ, «γεμάτος» ο Θεόδωρος! (pics)

Το μέλλον συνάντησε το παρόν στην ΑΕΛ, «γεμάτος» ο Θεόδωρος! (pics)

Μία μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου να ζήσουν τα παιδιά της Ακαδημίας της ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

«Το μέλλον συναντάει το παρόν και οι στιγμές είναι συγκινητικές! Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας ηλικίας 4-12 επισκέφτηκε τους χώρους του Προπονητικού Κέντρου, παρακολούθησαν την προπόνηση αλλά είχαν και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές μας, να παίξουν μαζί τους, να μάθουν κάποια κόλπα και να εξασκηθούν στους ρυθμούς μιας επαγγελματικής ομάδας. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν πραγματικά αυτή την όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα», αναφέρεται από την ομάδα της Λεμεσού.

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός των γαλαζοκίτρινων ανάρτησε: «Είναι στιγμές σαν την αποψινή που καταλαβαίνεις πόσο τεράστια είναι χαρά που μπορεί να προσφέρει η Αθλητική Ένωση Λεμεσού σε αυτές τις αθώες ψυχούλες οι οποίες απόψε έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν με την καρδούλα τους εκεί στο προπονητικό μας. Πέραν βέβαια των μικρών, η χαρά και η εκτίμηση που εισέπραξε η ΑΕΛ από τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες ήταν τεράστια και την ανταποδίδουμε. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη οικογένεια!!! ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ