aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο κρίσιμο σταυροδρόμι της ΑΕΛ

Το κρίσιμο σταυροδρόμι της ΑΕΛ

Οι διοικητικές εξελίξεις ήταν και παραμένουν σε πρώτο πλάνο.

Οι φίλοι της ΑΕΛ είναι σε στάση αναμονής, προσδοκώντας σε θετικές εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο της ομάδας. Μετά την απόφαση του Νίκου Χριστοδουλίδη να μην επαναδιεκδικήσει την προεδρία, η ΑΕΛ βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες μέρες. Έως αύριο, οι υποψηφιότητες για το αξίωμα πρέπει να έχουν κατατεθεί ενόψει της εκλογικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα.

Παράλληλα, οι συζητήσεις με γερμανική εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας φαίνεται να μην έχουν καταλήξει ακόμα σε οριστικά αποτελέσματα. Από τις διεργασίες αυτές τονίζεται ότι τίποτα δεν είναι ακόμη αποκλεισμένο, παρά τις πρώτες ενδείξεις για ναυάγιο.

Στο αγωνιστικό επίπεδο, ο προπονητής Αλέξης Γαρπόζης συνεχίζει τη δουλειά με την ομάδα, η οποία διατηρείται αήττητη στα παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα βρίσκει κίνητρα και δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της, παρουσιάζοντας μαχητικό πνεύμα που τη διατηρεί συνεχώς δυναμική και ανταγωνιστική στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ