aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο κάλεσμα του Σοφοκλέους, το πριμ και οι… μεθυσμένοι του 2009

Το κάλεσμα του Σοφοκλέους, το πριμ και οι… μεθυσμένοι του 2009

Φανερά συγκινημένος και χαρούμενος ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αντρέας Σοφοκλέους, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (2-0).

Αναλυτικά: «Όλοι μαζί κερδίσαμε ένα τίτλο. Στην ΑΕΛ όταν υπάρχει δίψα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα όμως διάφορες καταστάσεις επηρεάζουν. Είναι για τον κόσμο όλα αυτά. Αυτή η δίψα μεταφράζεται ως αντίδραση. Οι φίλοι της ΑΕΛ θεωρούνται αντιδραστικοί γιατί φτάνουν στην πηγή και δεν πίνουν νερό. Να έρθει κοντά ο κόσμος. Ξέρετε πόσοι δεν έρχονται λόγω προκατάληψης; Από χθες άρχισαν τα πανηγύρια. Εμείς προτρέχουμε να πανηγυρίσουμε. Θυμούμαι ότι το 2009 ήρθαν μεθυσμένοι γιατί πανηγύριζαν από χθες. Καλώ τον κόσμο να σεβαστεί την πόλη. Να σεβαστούμε τι υπάρχει γύρω μας, το σιντριβάνι και τις περιουσίες. Μου ζήτησε o Δήμαρχος ο κόσμος να είναι λίγο πιο ήρεμος χωρίς παρατράγουδα. Ο κόσμος μαζεύεται σε ένα τόπο, αυτή είναι η παράδοση, εκεί θα πάμε όλοι μας».

Για το πριμ στους παίκτες: «Ό,τι προνοεί το συμβόλαιό τους και κάτι έξτρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ