aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥTo γούρι Ιβάν-Πάμπου, το εσώρουχο του Πετρίδη και η μπλούζα του Κέρκεζ

To γούρι Ιβάν-Πάμπου, το εσώρουχο του Πετρίδη και η μπλούζα του Κέρκεζ

Το τυχερό λευκό πουκάμισο Burberry του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αφήσει εποχή στις «χρυσές» σελίδες του ΑΠΟΕΛ επί θητείας του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, από την άλλη, στην ιστορική σεζόν της κατάκτησης του πρωθλήματος με την ΑΕΛ έγινε… ένα με τα μπλε Ralph Lauren πουκάμισά του. Όπως αποκάλυψε αργότερα είχε πέντε τα ίδια τα οποία άλλαζε σε κάθε παιχνίδι.

Αργότερα, όταν μετακόμισε στην Εθνική Κύπρου ενίοτε φορούσε άσπρα πουκάμισα γιατί δεν του επέτρεπαν οι διαιτητές να φοράει το αγαπημένο του μπλε, λόγω των εμφανίσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Ομόνοια Ποδόσφαιρο

Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε ότι πιστεύει στα γούρια και μάλιστα έχει μερικά που δεν… λέγονται. Μετά από πιέσεις αποκάλυψε πως κάθεται πάντα στην ίδια θέση στα επίσημα του ΓΣΠ και φοράει πάντα το ίδιο εσώρουχο στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας «δίνουν» χρήμα στις υπόλοιπες κυπριακές ομάδες!

Πιστός στην αγαπημένη του βυσσινί μπλούζα είναι στα πλείστα παιχνίδια της ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ φαίνεται πως κρατάει το γούρι του, αφού οι γαλαζοκίτρινοι βαδίζουν από νίκη σε νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με εξαίρεση ένα παιχνίδι ήταν ντυμένος με την γούρικη βυσσινή μπλούζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ