aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το «ερχόμαστε» των Λεμεσιανών!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν ψάξει κανείς στο… βιβλίο της ιστορίας της κυπριακής καλαθόσφαιρας, πιθανό να αντιληφθεί πως η περασμένη σεζόν ήταν η χειρότερη για τις λεμεσιανές ομάδες.

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, κατά τη σεζόν που πέρασε είχε ως μοναδικό της εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα τον Απόλλωνα, και αυτός στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου έμεινε χωρίς ξένους παίκτες και επί της ουσίας, ο ρόλος του στο πρωτάθλημα ήταν συμπληρωματικός και τίποτε παραπάνω…

Τις τελευταίες μέρες, όμως, μαθαίνουμε ευχάριστα μαντάτα από τη Λεμεσό. Από τη μια η «βασίλισσα» του αθλήματος ΑΕΛ, επιστρέφει εκεί που πραγματικά ανήκει, δηλαδή στους μεγάλους, τη στιγμή που ο συμπολίτης Απόλλωνας… οργανώνεται υπό την ευθύνη του σωματείου. Τα μαντάτα αυτά, δεν είναι ευχάριστα μόνο για τους φίλους των δυο μεγάλων σωματείων της Λεμεσού. Είναι ευχάριστα για τους φίλους του αθλήματος γενικότερα.

Περιμένουμε λοιπόν τις επίσημες εξελίξεις, δηλαδή τα ανακοινωθέντα προγραμματισμού στα οποία θα προβούν οι ΑΕΛ και Απόλλωνας και πιο πολύ τα παιχνίδια που θα δώσουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Πάει πολύς καιρός να δούμε ένα ντέρμπι της Λεμεσού, στο οποίο πάντα υπήρχε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ήλθε η ώρα να ζήσουμε ξανά κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ