aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο είχαν απωθημένο και ξεσπάθωσαν

Το είχαν απωθημένο και ξεσπάθωσαν

Ξέσπασε ο κόσμος της ΑΕΛ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, την περασμένη Τετάρτη εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Το χάρηκε με την ψυχή του, το έδειξε άλλωστε και στην προψεσινή φιέστα στον Εναέριο. Πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια και δεν ξεχνά πως είδε την ομάδα του πέρσι να αποκλείεται πολύ νωρίς στο κύπελλο, μετά την ήττα από την Αγία Νάπα.

Ένα χρόνο μετά οι οπαδοί της βγήκαν στους δρόμους και δημιούργησαν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στη Λεμεσό. Ο χαμένος πρωταθληματικός τίτλος του 2014 και το χαμένο κύπελλο του 2015 πλήγωσαν την ΑΕΛ, όμως ο χρόνος δούλεψε υπέρ της και αυτή τη φορά οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν πως αυτός ο τίτλος θα λειτουργήσει θετικά για ένα καλύτερο μέλλον.

*Στις φωτογραφίες ο φίλος Παναγιώτης με την παρέα του και με μία μπύρα στο χέρι αναμένοντας με ανυπομονησία την άφιξη του λεωφορείου που μετέφερε τους παίκτες της ΑΕΛ στον Εναέριο την περασμένη Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ