aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο έφερε «τούμπα» με VAR η Ομόνοια, φωνές ΑΕΛ για το πέναλτι και Μπεργκ για...

Το έφερε «τούμπα» με VAR η Ομόνοια, φωνές ΑΕΛ για το πέναλτι και Μπεργκ για κόκκινη

Τα πάνω κάτω έφερε η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Οι πράσινοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ με το γκολ του Αντρέ Τεϊσέιρα μόλις στο 3’, ισοφάρισαν με τον Λοΐζου στο 24’ και προηγήθηκαν 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Τσέποβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζόρντι Γκόμεθ στο 42’ υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του Ντανίλο, ο οποίος έδιωξε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Ο VAR (Tιμόθεος Χριστοφή) κάλεσε τον διαιτητή Βασίλη Δημητρίου να πάει να δει τη φάση στο βίντεο και αφού έγινε εξέταση των βίντεο καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, αφού φάνηκε η μπάλα να κτυπά στο χέρι του Βραζιλιάνου.

Την απόφαση αμφισβήτησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ενώ από πλευράς Ομόνοιας ζήτησαν να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων. Με βάση τον κανονισμό ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ εάν η μπάλα είχε κατεύθυνση στα δίχτυα και κίτρινη εάν έκρινε ότι δεν είχε πορεία προς την εστία των γαλαζοκιτρίνων. Στις επαναληπτικές προβολές της φάσης φαίνεται ότι η μπάλα δεν είχε τροχιά προς τα δίχτυα του Βοζίνια, όμως ξεκάθαρα βρίσκει στο χέρι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ