aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Το "Α" και το "Ω" για να είναι μια ομάδα επιτυχημένη…»

«Το “Α” και το “Ω” για να είναι μια ομάδα επιτυχημένη…»

Στην κάμερα του AEL TV μίλησε ο δεξιός μπακ της ΑΕΛ Χάρης Κυριάκου, σχετικά με την προετοιμασία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και τις συνθήκες στις οποίες δουλεύουν σκληρά οι γαλαζοκίτρινοι.

Ακολουθούν πιο κάτω δακτυλογραφημένες από την ιστοσελίδα μας οι δηλώσεις του Κυριάκου, για να τις διαβάσουν όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να τις ακούσουν από ένα απλό βίντεο.

«Ήμασταν στις Πλάτρες για δέκα μέρες. Δόθηκε έμφαση από το προπονητικό τιμ παραπάνω στο τρέξιμο και στο αερόβιο, τώρα ήρθαμε εδώ για ακόμη δώδεκα μέρες, οι προπονήσεις είναι σκληρές το πρωί και το απόγευμα κάνουμε περισσότερο προπόνηση τακτικής», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μια νέα ομάδα κτίζεται. Είναι πολλοί οι νέοι παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε στην ομοιογένεια και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Νομίζω ότι το “Α” και το “Ω” για να είναι μια ομάδα επιτυχημένη πρέπει να είναι… ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Άρα, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα συμβάλουν σε αυτό το έργο».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ζουγανέλη στις 30 Ιουλίου στον Ποταμό Γερμασόγειας.

«Περνούμε πολύ καλά παρά τη σκληρή δουλειά που γίνεται και δεν κρύβω ότι παρόλο που είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι βρίσκουμε το χρόνο μας για να κάνουμε και τα αστεία μας. Στις 30 του μήνα θα φύγουμε από εδώ και τη νύχτα θα δώσουμε ραντεβού στη συναυλία (Ποταμός Γερμασόγειας) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ζουγανέλη και καλώ όλο τον κόσμο να είναι εκεί μαζί μας για να μας στηρίξει. Όπως είδα από την πρώτη προπόνηση και το fan day, ο κόσμος της ΑΕΛ είναι πολύς και τον θέλουμε δίπλα μας για να περάσουμε όλοι μαζί μία ωραία βραδιά», είπε.

Σε οπτικοακουστικό υλικό οι δηλώσεις του Κυριάκου πιο κάτω.

*Ευχαριστίες από την ΑΕΛ στο ξενοδοχείο Forest Park που χορηγεί την αποστολή του ΑΕΛ mediateam στην Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ