aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤην Πέμπτη τελευταία μέρα για διαρκείας

Την Πέμπτη τελευταία μέρα για διαρκείας

Με ανακοίνωση της ΑΕΛ υπενθυμίζει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου. Τα γραφεία της ομάδας εργάζονται σε συνεχόμενο ωράριο από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

Αναλυτικά: «Μην ξεχνάτε ότι με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 25734824 ή στο 99383800 μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο διαρκείας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Κύπρο μέσω της χορηγού εταιρείας μας WALLABIES COURIERS!

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο (Δευτέρα 12/9), θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα.

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το “AEL OFFICIAL SHOP” (τηλέφωνο καταστήματος 97 869640) σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό στα ταμεία την ημέρα του αγώνα, αφού θα γίνεται έλεγχος με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική -για όλη την ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο- για άτομα από 12 ετών και άνω, στοιχίζει MONO 10 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ και για να επιτραπεί η είσοδος οποιουδήποτε στην Ανατολική κερκίδα σε εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ θα γίνετε μόνο αφού επιδείξει την κάρτα στις εισόδους.

Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” βοηθάμε τμήματα του Σωματείου πέραν του ποδοσφαιρικού, καθώς επίσης και στη συντήρηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στην κλειστή αίθουσα “Νίκος Σολομωνίδης”. Εξασφαλίστε τις κάρτες σας άμεσα και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο το σωματείο γιατί “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας στο 99383800».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ