aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Την αδικεί η ισοπαλία»

«Την αδικεί η ισοπαλία»

Η ομάδα της ΑΕΛ των Κ16 είχε μια πολύ καλή παρουσία και όπως αναφέρει και στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Μάριος Ζαχαρίου το ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα του αγώνα με την Ομόνοια, αδικεί την πολύ καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΛ:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε πάρα πολύ καλή παρουσία και κυριαρχήσαμε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί όμως το πιο σημαντικό είναι που για ακόμη μια φορά οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν χαρακτήρα και μεγάλη ποιότητα».

Η μεγάλη αξιοποίηση της αμυντικής γραμμής είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κρατά την ομάδα στη 2η θέση του πίνακα κατάταξης με 29 βαθμούς. Με μόνο μια ήττα στους 12 αγώνες, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς τη δυναμικότητα της ομάδας και τη αξιόλογη δουλειά που πραγματοποιείται στη άμυνα. Στις καίριες αυτές αμυντικές θέσεις ο προπονητής έχει στη διάθεση του τους Strahinja Kerkez, Στέλιο Λοΐζου, Ευαγόρα Αντωνίου, Μιχάλη Έλληνα, Γιώργο Βασιλείου, Κύπρο Νεοφύτου, Στέφανο Συλβέστρο και τους τερματοφύλακες Μιχάλη Κυριάκου και Μαρίνο Ιντζεγιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ