aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤι... παίζει για χορηγό στη φανέλα

Τι… παίζει για χορηγό στη φανέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού Sports1 και της ιστοσελίδας του sports1.com.cy, σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν βρει κάποιο χορηγό για τη φανέλα της, τότε το «ΚΕΠΑΚΥ» θα είναι ο βασικός χορηγός της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Σε αναζήτηση χορηγού βρίσκεται η ΑΕΛ εδώ και αρκετό καιρό. Ήδη έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.
Όπως πληροφορούμαστε σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον για χορηγία της φανέλας τότε το «ΚΕΠΑΚΥ» θα είναι ο βασικός χορηγός της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο.

Τι είναι το ΚΕΠΑΚΥ και σε ποιον ανήκει:

Το Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Σοφοκλέους είναι ένα μη κυβερνητικό Ίδρυμα, εγγεγραμμένο με βάση την σχετική νομοθεσία και με αριθμό εγγραφής 268. Η έδρα του Ιδρύματος βρίσκεται στην διεύθυνση Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 155, PROTEAS HOUSE, 6ος όροφος, τκ. 3026 Λεμεσός.

Εμπνευστής και Ιδρυτής της Οργάνωσης είναι ο Δικηγόρος Ανδρέας Σοφοκλέους.
Η Οργάνωση διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν νέα άτομα προσφέροντας εθελοντική εργασία.

Στόχος είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ιδρύματος στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ατόμων που χρήζουν βοήθειας, τη συμβολή στην ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα και την ανάδειξη της αξίας του κοινωνικού εθελοντισμού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ