aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘύρα 3: «Αυτός ο υπέροχος κόσμος, είμαστε εμείς, είσαστε εσείς, είναι οι ΑΕΛιστες»

Θύρα 3: «Αυτός ο υπέροχος κόσμος, είμαστε εμείς, είσαστε εσείς, είναι οι ΑΕΛιστες»

Για τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μιλούν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, της Θύρας 3. Στην μακροσκελή εν λόγω ανακοίνωση γίνεται λόγος για το ποιοί είναι οι ΑΕΛιστες, οι οποίοι παρά τα όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς είναι εκεί και χαρίζουν την αγάπη τους στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της Θύρας 3:

«Πάνε χρόνια απο τότε που μικρά ακόμη στην ηλικία κάποια παιδάκια ανακάλυπταν ενα κίτρινο φώς μέσα στο σκοτάδι. Δεν ηταν το φεγγάρι ούτε και τα αστέρια. Ήτανε μια τόσο δα μικρούλα λέξη, τρία γράμματα όλα και όλα που όμως έκρυβαν όλο το νόημα του κόσμου. Πάνε άλλα τόσα χρόνια απο τότε που μεγαλώνοντας αυτό το φώς, φώλιασε μεστη καρδιά τους και έγινε ιδέα. Αυτή η ιδέα τους έκανε να μάθουν τι θα πεί ευτυχία, που όμως γι αυτή εχουν πικραθεί , έχουν σκληρύνει! Που τόσες φορές έχουν νιώσει προδωμένοι και αδικήμενοι. Που ποτέ όμως δε σταματήσανε να τραγουδούν , δε σταματήσανε ποτέ να ακολουθούν.

Αυτοι οι άνθρωποι που βαδίζουν μια ζωή με πυξίδα τη καρδιά που ακούραστα χρόνια τώρα υπομένουν τόσες λύπες, έχουν γνήσια αισθήματα.

Δεν τους έφθειρε ο χρόνος, δεν τους άλλαξε ο καιρός.Οι αποτυχίες τους κουρελιάσανε τη ψυχή κι όμως αυτοί βρέθηκαν πιο κοντά.

Τίποτα δε φάνηκε τόσο δυνατό που να τους σταματήσει.

Μα ποιοί να ´ναι όμως; Να ´ναι οι προσκυνητές κάποιας βασίλισσας ή μήπως οι πιστοί μιας άλλης θρησκείας;

Πόσες φορές δεν άκουσα να τους αποκαλούν αλήτες, μεθύστακες και χασικλίδες! Πόσες φορές μου ζάλισαν το κεφάλι οτι είναι μαζοχιστές και άλλες πόσες δεν προσπαθήσανε να με πείσουν πως είναι τρελλοί. Τι να πιστέψω στα αλήθεια;

Είναι προσκυνητές ή πιστοί , είναι αλήτες ή τελικά μαζοχιστές;

Είναι αυτοί που κανείς και τίποτα δε τους σταματά, είναι αυτοί που ζούν στο δικό τους ρυθμό που κανείς δε μπορεί να τους μιμιθεί ούτε να τους κατανοήσει .Είναι αυτοι που αγκαλίαζουν όλο το λιμάνι και τσακίζουν κάθε αντίπαλο, είναι αυτόι που κάνουν και το πιο αναίσθητο να ανατριχίαζει απο το πείσμα που τους διακρίνει.

Είναι αυτοί που με τις σκληρές φλογισμένες ιαχές τους σκορπούν το πανικό στα αντιπάλα στρατόπεδα, που λεηλατούν τη νίκη και την ελπίδα του αντιπάλου και τη χαρίζουν στη μοναδική τους αγάπη την ΑΕΛ.

Είναι αυτός ο υπέροχος κόσμος, ειμαστέ εμείς ,είσαστε εσείς ,είναι οι <<ΑΕΛΙΣΤΕΣ>>».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ