aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘλάση ο Κυριάκου και τουλάχιστον ένα 10ήμερο εκτός

Θλάση ο Κυριάκου και τουλάχιστον ένα 10ήμερο εκτός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θλάση είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χάρης Κυριάκου ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό, στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΛ με τη Δόξα (1-3) στο Μακάρειο και ο Διονύσης Διονυσίου τον απέσυρε από τον αγώνα. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, θα παραμείνει εκτός δράσης για ένα δεκαήμερο.

Όσον αφορά στον απόηχο του χθεσινού φιλικού, καλά τα πήγε ο Μάριος Ηλία, ο οποίος πέτυχε το γκολ με το οποίο η ΑΕΛ ισοφάρισε προσωρινά. Καλά τα πήγε και ο Αρουαμπαρένα, ενώ είναι ακόμη πίσω ο Σαρκί και ο Αγκινάλντο. Το φιλικό με τη Δόξα ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και μερικοί νεαροί, όπως οι Γερολέμου, Βασιλείου, Παντελή, Μιχαήλ και Ελισαίου, οι οποίοι άφησαν πολλές υποσχέσεις. Ακόμη, το πρώτο του γεμάτο 90λεπτο είχε ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κίττος.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό σήμερα, ενώ θα έχουν και αύριο ελεύθερη τη μέρα τους. Από αύριο θα βρεθούν πάλι στο βοηθητικό του Τσιρείου για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα υπάρχουν πάντως πολλές απουσίες, καθώς θα απουσιάζουν οι διεθνείς (Ζούνιορ, Νικολάου, Μπαμπάνκο, Λαφράνς, Σοάρες, Ανδρέας Κυριάκου, Νεοφύτου).

Μετά την εκτός έδρας εμφάνιση με την Ανόρθωση και τη νίκη επί του Απόλλωνα, οι γαλαζοκίτρινοι απέκτησαν περισσότερη αυτοπεποίθηση, όμως εκείνο που λένε ότι έχει σημασία είναι να μην τους επηρεάσει η διακοπή. Όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν την Πέμπτη. Ουσιαστικά ο Πάμπος Χριστοδούλου θα τους έχει όλους στη διάθεσή του μόνο σε δύο προπονήσεις.

Θα περιμένει και θα εύχεται να μην υπάρξει καμιά απώλεια από τυχόν τραυματισμό. Ο τεχνικός της ΑΕΛ γνωρίζει πως κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του και θα ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, ξέροντας επίσης πως έχουν αλλάξει πολλά στη Νέα Σαλαμίνα με την έλευση νέου προπονητή. Παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα και στον τρόπο ανάπτυξης της ΑΕΛ, όμως έχει και άλλα στο μυαλό του ο Κύπριος τεχνικός, τα οποία θέλει να βελτιώσει, για να είναι σε θέση η ομάδα του να παραμείνει στα ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ