Θεόδωρος Αντωνίου: «Είναι παραδεχτό από όλους για τη φετινή ΑΕΛ»

Στην πρώτη νίκη σε ντέρμπι και στο γεγονός ότι η ΑΕΛ κράτησε απαραβίαστη την εστία της για πρώτη φορά φέτος στάθηκε γενικός διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου μετά την σπουδαία επιτυχία επί της Ανόρθωσης με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίχτες, τον προπονητή και τη διοίκηση. Στα προηγούμενα ντέρμπι είχαμε καλή απόδοση, έτσι είναι ποδόσφαιρο. Εκεί που λέγαμε δεν είναι δυνατό να χάθηκε αυτό το παιχνίδι, είδαμε σήμερα ότι με μία εξίσου καλή εμφάνιση η τύχη μας χαμογέλασε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ αν μας δινόταν και το πέναλτι. Είναι μια βδομάδα δύσκολη, είμαστε αποφασισμένοι να την τελειώσουμε όπως την ξεκινήσαμε».

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ η ΑΕΛ: «Δεν ασχολούμαι με τους απόντες. Πιστεύομε στο έμψυχο δυναμικό μας. Απέδειξαν ότι είναι ποιοτικοί παίκτες και αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» .

Μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος η ΑΕΛ; «Είναι παραδεχτό από όλους ότι παίζουμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δοκιμαστήκαμε σε δύσκολες στιγμές. Τολμώ να πω ότι στα τρία προηγούμενα ντέρμπι παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ