aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘεόδωρος Αντωνίου: «Μην παρασύρεστε από εκείνους, αυτό θέλουν»

Θεόδωρος Αντωνίου: «Μην παρασύρεστε από εκείνους, αυτό θέλουν»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί μέσω του facebook με αφορμή τη χθεσινή νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.

Αναλυτικά: «κΑΕΛημέρα Λιοντάρια μου και κΑΕΛή Κυριακή! Ξέρω ότι σήμερα για όλους μας είναι μια μέρα χαράς! Εκμεταλλευτείτε την Κυριακή με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά από αύριο όλοι μαζί έχουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά να κάνουμε. Ο δρόμος στο πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύς και η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες.

Θα ισοφαριζόμασταν ποτέ από την ΑΕΖ με 4000-5000 λαό στην κερκίδα; ΟΧΙ! Επομένως ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! Και εντός και εκτός. Θέλουμε ωραία ατμόσφαιρα, γουστάρουμε μεγάλες εκδρομές! Ελάτε ξανά να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε, αυτό που ονειρευόμαστε!

Άστε τους άλλους να λένε. Μην παρασύρεστε από εκείνους. Αυτό θέλουν. Να μας αποσυντονίζουν… Εμείς στην κερκίδα. Ο δρόμος θα έχει απ’ όλα αλλά εμείς πρέπει να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Διότι η ΑΕΛ με τον υπέροχο λαό στο πλευρό της είναι για άλλα πράγματα!!!

Υ.Γ. Αντιλαμβάνομαι καλά και…συμφέρουν τα πολλά κλικ, αλλά κοιτάξτε να τα λέτε και να τα γράφετε και να τα σχολιάζεται πάντα και για όλους το ίδιο. Ευτυχώς μείνατε πολύ λίγοι. Από τους πολλούς κανένα παράπονο παρά μόνο σεβασμός για το έργο σας. Εσάς όμως τους λίγους αν συνεχίσετε θα σας θέσω στο περιθώριο κατονομάζοντας σας όμως πρώτα…

Υ.Γ. Απόψε στο ΣΙΓΜΑ στην εκπομπή του Στέλιου και του Γρηγόρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ