aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘέμα και στην Ελλάδα

Θέμα και στην Ελλάδα

ΣΤην ελληνική αθλητική ιστοσελίδα epsm24.gr γίνεται θέμα η μεταγραφή του El Mago Δημήτρη Λιοτατή στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε για τα καλά το στίγμα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, πλέον αποχωρεί και οριστικά, για να επιστρέψει ξανά στην γενέτειρα του.

Ο Κύπριος επιθετικός που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παύλου Μελά (είχε αποκτηθεί από την Αναγέννηση Επανομής), θα συνεχίσει τη καριέρα του πλέον σε ομάδα Futsal. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιοτατής θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού, φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Epsm24 μίλησε με τον ίδιο, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Όλα τα ωραία και όμορφα έχουν και ένα τέλος. Αυτό το τέλος είναι ιδανικό για μια καινούργια δημιουργική αρχή. Αποκόμισα αρκετές εμπειρίες σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της ΕΠΣΜ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και συμπαίκτες μου στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι να υπάρχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία για όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ