aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θέλουμε μια Ανατολική η οποία θα "πνίξει" τον αντίπαλο»

«Θέλουμε μια Ανατολική η οποία θα “πνίξει” τον αντίπαλο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μέσω Facebook έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας ενόψει της έναρξης του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Αυτούσιο το ποστ του Αντωνίου:

«Πολλοί σήμερα με ρώτησαν “πως πάει η ομάδα” και εγώ απαντώ σε όλους ως ακολούθως: “Η ομάδα είναι σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για τον φετινό μαραθώνιο και ειδικότερα για την πρώτη μεγάλη μάχη της χρόνιας! Έγινε μια τιτάνια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα… Με τα κάτω μας με τα πάνω μας.

Δυσκολίες, χαρές, διαφωνίες, πανηγυρισμοί για κάτι… δικές μας κερδισμένες υποθέσεις εκεί στα γραφεία και πάνω στο βοηθητικό. Όλα αυτά όμως τέλειωσαν! Φίλοι μου, δεν μας ενδιαφέρουν τα προγνωστικά των “ειδικών”. Ούτε και οι βαθυστόχαστες αναλύσεις. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια.

Η νέα ΑΕΛ είναι ήδη στο γρασίδι και χύνει τόνους ιδρώτα. Σίγουρα δεν είναι απόλυτα έτοιμη για να αποδώσει αυτό που θέλουμε αλλά με τους ρυθμούς δουλειάς που βλέπουμε στις προπονήσεις μας ούτε αυτή η ώρα θα αργήσει. Τι έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή; Έχουμε ανάγκη από γεμάτη Ανατολική η οποία θα έχει πολύ υπομονή σε όλο το 90λεπτο.

Θέλουμε μια Ανατολική η οποία θα “πνίξει” τον αντίπαλο και θα χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές μας ακόμα και στην πιο εύκολη πάσα που πήγε λάθος! Όλοι κοντά φίλοι μου. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο αλλά και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του στόχου. Ο καθένας μας όπως μπορεί! Αρχής γενομένης από την Κυριακή, μέχρι τον Μάιο που φέτος πρέπει και θα είναι δικός μας! Πάμε ΑΕΛ μου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ