aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘέλει να πείσει και να νικήσει

Θέλει να πείσει και να νικήσει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μόνο το σύνθημα της νίκης ηχεί στα αυτιά των φίλων της ΑΕΛ ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο. Για να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος όμως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι από κάθε άποψη και με υπομονή και καλή παρουσία να φθάσουν στο ζητούμενο.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στον αγώνα της πρεμιέρας, όμως φανέρωσαν επιθετικές αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσουν να διορθώσουν. Ποιότητα υπάρχει στην ομάδα, αλλά χρειάζεται περισσότερη συνοχή και ομοιογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι από τα φιλικά παιχνίδια η ΑΕΛ παρουσιάζει βελτίωση και το απόγευμα στη Λευκωσία αναμένεται πως θα έχει πιο πειστική παρουσία για να φθάσει στη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στη διάθεση του και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Μπορεί ο Ελλαδίτης επιθετικός να μην είναι έτοιμος 100%, όμως είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σαβάν, ο οποίος ξεκίνησε σαν ακραίος επιθετικός με την Αναγέννηση Δερύνειας, πιθανό να μεταφερθεί στη μεσαία γραμμή, ενώ λύθηκε και το θέμα με τον Σόουζα, ο οποίος διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα. Η ΑΕΛ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη, δίνοντας προσοχή στα μετόπισθεν καθώς θα είναι σημαντικό να μην δεχθεί γκολ.

Η τετράδα της άμυνας, μάλλον δεν θα αλλάξει. Ο Ρόμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά θα είναι οι Χ. Κυριάκου και Φορτούνα αντίστοιχα και στο κέντρο της άμυνας οι Ζούνιορ και Σιέλης. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Νικολάου, Σαβάν και Μπουένο και στα φτερά οι Μέσκα και Σαρκί, με τον Ουέλινγκτον στην κορυφή. Υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο ο Σαβάν να αγωνιστεί ως ακραίος μεσοεπιθετικός και να μείνει στον πάγκο ο Σαρκί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ