aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘέλει και τον Παπαφώτη!

Θέλει και τον Παπαφώτη!

Η συζήτηση κατά την προψεσινή Γενική Συνέλευση δεν περιστράφηκε και πολύ στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, όμως ο Ανδρέας Σοφοκλέους ανέφερε πως θα ειπωθούν περισσότερα στη συνέλευση της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Είναι όμως γεγονός πως ο κόσμος αναμένει από τον πρόεδρο να δώσει τα εφόδια στον Ντούσαν Κέρκεζ για να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Ήδη, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν ο Σάσι, ενώ, όπως διέρρευσε, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τρεις Κύπριους ποδοσφαιριστές, Κύπρο Χριστοφόρου και Νέστoρα Μυτίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», υπάρχει και τρίτος της «παρέας», αφού προσεγγίστηκε ο Βασίλης Παπαφώτης.

Διαβάστε επίσης: Θέλει διπλή ενίσχυση από ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός είχε καλή σεζόν με τη Δόξα, στην οποίαν αγωνίστηκε δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ (δεν έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές για την επόμενη σεζόν). Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να έχει στη νέα περίοδο έντονο κυπριακό στοιχείο. Άλλωστε, ο Μάριος Πεχλιβάνης δήλωσε προ εβδομάδων στον Active ότι συμφώνησε με την ΑΕΛ.

Όπως και να έχει, οι γαλαζοκίτρινοι εντείνουν την προσπάθεια ενίσχυσής του και δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της εβδομάδας να πέσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Ο κόσμος της ΑΕΛ, από την πλευρά του, περιμένει να δει τις κινήσεις που θα γίνουν και αν πειστεί πως γίνεται σοβαρή δουλειά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα βρίσκεται στο πλευρό της στην επόμενη σεζόν. Θα πρέπει, όμως, προς το παρόν να κάνει υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ