aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘα κριθεί από την Ομόνοια αν θα κινηθεί για Περέιρα η ΑΕΛ

Θα κριθεί από την Ομόνοια αν θα κινηθεί για Περέιρα η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια από τις λίγες, πλέον, θέσεις που η ΑΕΛ αναζητεί την προσθήκη ποδοσφαιριστή είναι αυτή του δεξιού μπακ. Από την στιγμή που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Νιλς Τεϊσέιρα, οι γαλαζοκίτρινοι αναζητούν άλλη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, θέση για την οποία προορίζεται και ο Χάρης Κυριάκου που ανανέωσε το συμβόλαιό του για 2+2 χρόνια.

Μια περίπτωση που «καλοβλέπουν» στην ΑΕΛ είναι αυτή του Ζοέλ Περέιρα της Ομόνοιας. Το ενδιαφέρον της λεμεσιανής ομάδας για τον 23χρονο μπακ θα εκδηλωθεί όπως πληροφορούμαστε μόνο εάν μείνει ελεύθερος. «Παίζει» τέτοιο σενάριο, αλλά αυτό θα κριθεί από την Ομόνοια.

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Μάτκο Μπάμπιτς για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην ΑΕΛ. Ο νεαρός Κροάτης επιθετικός αφού περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με την ομάδα της Λεμεσού.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το φιλικό με την Καρμιώτισσα και την πολύ καλή παρουσία που συνοδεύτηκε με το επιβλητικό 8-1, συνεχίζουν την προετοιμασία τους και ήδη σκέφτονται το νέο φιλικό, που είναι αύριο (19:00) με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ