aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θα κάνω macumba για να χάνει η ΑΕΛ!»

«Θα κάνω macumba για να χάνει η ΑΕΛ!»

O Πορτογάλος παλαίμαχος άσος ανέφερε πως όταν πήγε στην ΑΕΛ το 2009 έπρεπε να φύγουν κάποιοι ξένοι παίκτες από την ομάδα κι ένας εξ αυτών ήταν ο Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο αμυντικός από τη Ρουάντα όμως φαίνεται ότι το πήρε… βαριά και ήρθε σε σύγκρουση με τη διοίκηση του συλλόγου, λέγοντάς τους ευθέως ότι θα τους καταραστεί, κάνοντας macumba (αφρικανική κατάρα) για να χάνει η ΑΕ Λεμεσού!

«Φεύγω, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε άλλα παιχνίδια. Θα κάνω macumba και δεν θα κερδίσετε άλλα παιχνίδια”, έλεγε ο Ντικουμάνα. Παίζαμε την Ανόρθωση και πριν από το παιχνίδι ο Ντικουμάνα έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γιάπα και του είπε “Σήμερα θα χάσετε με 3-0”! Ξεκινάει το παιχνίδι, χάναμε 1-0. Στέλνει μήνυμα ο Ντικουμάνα “Έτσι έπρεπε να ξεκινήσετε”. Χάνουμε με 2-0 και παίρνει τηλέφωνο και λέει “Δεν θα σταματήσει εδώ”.

Μπαίνει και το τρίτο γκολ και στέλνει μήνυμα “Σας προειδοποίησα”. Το κορυφαίο ήταν στο 4-0 όπου έστειλε μήνυμα “Αυτό ήταν μπόνους”! Ήταν πολύ αστείο γιατί μετά ο αντιπρόεδρος μας έδειξε όλα τα μηνύματα. Καταλήξαμε να μην χάσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως είπε, αλλά χάσαμε κάποια, νομίζω ότι ήμασταν όγδοοι. Την επόμενη σεζόν ήμασταν πρωταθλητές», ανέφερε ο Σίλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ