aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤέλος ο Ελευθερίου

Τέλος ο Ελευθερίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρελθόν από την ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια αποτελεί ο Γιώργος Ελευθερίου. Ο ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλήφθηκε στο πλάνο του Πάμπου Χριστοδούλου και δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Από εκεί και πέρα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Βαλεντίνος Σιέλης και Ανδρέας Σταύρου. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν, όμως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν. Για τον Σιέλη, η διαφορά είναι στο οικονομικό, με τον κεντρικό αμυντικό να μην αποδέχεται τους νέους οικονομικούς όρους.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία επιθυμούν την παραμονή του, αλλά όχι με το μισθολόγιο που αμείβεται τώρα. Η ΑΕΛ του πρότεινε μείωση, αλλά ο παίκτης δεν την έχει αποδεχθεί. Υπάρχουν ωστόσο κάποια περιθώρια να γεφυρωθεί το χάσμα και να συνεχίσει, αλλά αν επιμένει στις απαιτήσεις του θα αποχωρήσει.

Η περίπτωση του Σταύρου είναι διαφορετική, αφού δεν βρίσκεται στο πλάνο του προπονητή. Η διοίκηση και ο ποδοσφαιριστής ψάχνουν τρόπους για να βγει βελούδινο διαζύγιο. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον των Γιάννη Μαύρου και Ανδρέα Φράγκου, αλλά σύντομα αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το εάν θα παραμείνουν στους γαλαζοκίτρινους.

Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν μέρος του βασικού κορμού της νέας ομάδας που θα ετοιμάσει ο Πάμπος Χριστοδούλου, είναι οι Μάριος Νικολάου, Μάριος Ηλία, Χάρης Κυριάκου, Ανδρέας Νεοφύτου, Ανδρέας Κυριάκου, Κωνσταντίνος Κυριάκου και Σωτήρης Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ