aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥTέλος από την ΑΕΛ ο Ταουφίγκ Ρίφκι

Tέλος από την ΑΕΛ ο Ταουφίγκ Ρίφκι

Tη λύση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Μαροκινό Ταουφίγκ Ρίφκι ανακοίνωσε η διοίκηση της φουτσαλικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον 34χρ. Μαροκινό φουτσαλιστή Taoufiq Rifki. Ο Taoufiq αγωνίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα μας (2013-2017) και ευτύχησε να πανηγυρίσει το Κύπελλο την περσινή χρονιά που ήταν και ο πρώτος του τίτλος στην καριέρα του. Ο Taoufiq ξεχώριζε πάντοτε για το ήθος του και την αγωνιστικότητα του και κατείχε την θέση του 4ου ξένου την περσινή χρονία μια θέση που καταργήθηκε την φετινή χρονία με τον περιορισμό των 3 ξένων στο πρωτάθλημα. Αξιοσημείωτη ήταν η συνέντευξη που έδωσε στην οπαδική ιστοσελίδα του Lions-Radio πριν από 2 χρόνια μαζί με τον συμπαίκτη του Κάντζο Γκιβάρα.

Βλέπετε συνέντευξη πιο κάτω:

http://www.lions-radio.com/archives/69574

Μία συνέντευξη που συγκίνησε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και ιδιαίτερα όλους τους απανταχού ΑΕΛίστες. Ο Taoufiq αποτελεί πρότυπο ανθρώπου που αγωνίζεται και πεισμώνει να πετύχει κάτι που φαντάζει για πολλούς ακατόρθωτο. Έχει κερδίσει με την προσφορά του περίοπτη θέση στην Ιστορία της ομάδας μας! Αποτελεί σύμβολο προς τους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται καθημερινά για επιβίωση και στο τέλος βρίσκουν την δική τους Ιθάκη. Yποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής του Taoufiq αλλά και στην μεγάλη του εσωτερική του δύναμη. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όσα πρόσφερε αλλά και για όλα όσα μας δίδαξε για την ζωή…! Ευχόμαστε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον Taoufiq πάντοτε με υγεία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ