aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤελειώνει με την αγγαρεία η ΑΕΛ και φουλάρει για την ΑΕΚ

Τελειώνει με την αγγαρεία η ΑΕΛ και φουλάρει για την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το 4-0 του πρώτου αγώνα με τον Ερμή για τη φάση των «8» του κυπέλλου, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία, πως ο σημερινός επαναληπτικός (16:00) στο «Αμμόχωστος» θα είναι παιχνίδι-αγγαρεία για την ΑΕΛ και η ομάδα της Λεμεσού απλώς θα οριστικοποιήσει την πρόκρισή της στους «4» του κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν με αλλαγές και ο Ντούσαν Κέρκεζ θα μοιράσει χρόνο σε όσους δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια. Θα ξεκουράσει κάποιους άλλους, τους οποίους προορίζει για τον σαββατιάτικο (2 Μαρτίου) σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΛ θα κληθεί να υπερασπιστεί την διαφορά που έκτισε απέναντι στην αντίπαλο της για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Η ΑΕΛ διένυσε μια μεγάλη απόσταση με ηρεμία και καθαρό μυαλό, δημιούργησε ένα καλό χαρακτήρα, αλλά για να γίνει πιο απαιτητική, θα χρειαστεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία τους αγώνες της β’ φάσης. Έχει κατά σειρά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ (εκτός), τον Απόλλωνα και την Ομόνοια (εκτός). Είναι καιρός να σηκώσει το διακόπτη και να πάρει νίκες και στα ντέρμπι.

Ο Κέρκεζ εμψυχώνει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του και μεταφέρει σε όλους την πίστη, πως η ΑΕΛ δεν θα φοβηθεί κανένα αντίπαλο. Δεν λησμονεί κανείς, πως ξέχωρα από τους αγώνες στο πρωτάθλημα, θα ρίξει βάρος και στο κύπελλο, σε ένα θεσμό που δεν πρέπει να παρουσιαστεί φοβισμένη η ΑΕΛ. Δεν υπάρχει από εδώ και μπρος κανένα αδιάφορο παιχνίδι και οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να αποδείξουν πόσο καλή χημεία κι αντοχές θα έχουν στο εξής.

Από αύριο, ο Κέρκεζ θα αρχίσει δουλειά για το ματς με την ΑΕΚ στο οποίο δεν υπολογίζει στον τραυματία Αντρέ Τεϊσέιρα και στους τιμωρημένους Νταβόρ Ζντραφκόφσκι-Μάρκο Αντάμοβιτς, λόγω καρτών, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μπόρις Γκοντάλ. Θα επανέλθει ο Γιον Γκαθτανιάγα στη μεσαία γραμμή, ενώ αλλαγές αναμένονται και στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ