Τεϊσέιρα: «Η μοίρα με έφερε στην ΑΕΛ, στην Κύπρο τους αρέσει να λένε: Σιγά, σιγά»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «transfermarkt.at» παραχώρησε ο Νιλς Τεϊσέιρα. Ο Γερμανοπορτογάλος δεξιός μπακ της ΑΕΛ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τρόπο που κατέληξε τελικά στην ομάδα της Λεμεσού, λέγοντας πως ήταν της μοίρας του γραφτό.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έψαξα πραγματικά στη Γερμανία. Ήταν καιρός για κάτι νέο. Η οικογένειά μου είχε καταλάβει. Ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μοίρας να έρθω στην ΑΕΛ, καθώς είχα κάνει ένα σύντομο ταξίδι στην Κύπρο. Επισκεφθήκαμε την οικογένειά του εδώ, εξερευνούσαμε το νησί και στο τέλος των διακοπών του είπα: Άρι, αν έχω να πάρω μια πρόταση από την Κύπρο, λέω αμέσως ναι. Ένας άνθρωπος, μία λέξη».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ΑΕΛ στη φετινή σεζόν, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είπε: «Αρχίσαμε πολύ καλά την σεζόν, αλλά δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στο τέλος της σεζόν, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα είμαστε σε καλό δρόμο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος: «Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακό, με εξαιρετικά υψηλή ατομική ποιότητα. Και σε τεχνικό επίπεδο είναι εξαιρετικό. Φυσικά, αυτό οφείλεται από τους πολλούς ξένους παίκτες, κυρίως τους Βραζιλιάνους και τους Ισπανούς, αλλά και οι Κύπριοι παίκτες δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Οι συνθήκες γίνονται ολοένα και πιο επαγγελματικές. Προσπαθούν να μοιάσουν στα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά οι ίδιοι οι Κύπριοι το παρεμποδίζουν. Στην Κύπρο τους αρέσει να λένε: Σιγά, σιγά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ