aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤαύρος ο Σόουζα ενόψει «Κυρίας»

Ταύρος ο Σόουζα ενόψει «Κυρίας»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ταύρος ο Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε με κάποιες ενοχλήσεις το περασμένο Σάββατο, οι οποίες περισσότερο προέρχονταν από την ένταση και… τα χιλιόμετρα που έκοψε στο ντέρμπι. Είναι απολύτως καλά και στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ο Σόουζα ήταν συγκινητικός στη νίκη της ομάδας του και είχε διπλό ρόλο, καθώς «σεκόνταρε» τον Ουέλινγκτον στην επίθεση. Όσο αφορά τον τελευταίο, αν και βασικός στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει σκοράρει ακόμη. «Πού θα πάει, θα έλθει και η σειρά του», λένε στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων.

Υπάρχει μια ψιλομουρμούρα για τον Κάρλος Ουέλινγκτον, αλλά εφόσον ο Αρουαμπαρένα δεν είναι εντελώς έτοιμος, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα επιμένει στη χρησιμοποίησή του. Περιμένουν πως κάπου θα ξεσπάσει και ο Βραζιλιάνος για να ανέβει και η δική του ψυχολογία.

Στην ΑΕΛ έχουν αφήσει πίσω τη νίκη επί του Απόλλωνα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου παρουσίασε ένα βελτιωμένο σύνολο, με τις τρεις γραμμές να κινούνται πολύ κοντά και τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν πάθος. Για τον Κύπριο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του, ήταν απλά μια νίκη τόνωσης της ψυχολογίας και επιβεβαίωση της αυτοπεποίθησης που επικρατεί.

Το ματς που ακολουθεί, κόντρα στην Ανόρθωση, θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Η «Κυρία», λαβωμένη από την ήττα από την ΑΕΚ, πιστεύεται ότι θα επιστρατεύσει όλες της τις δυνάμεις για να επιστρέψει στις νίκες. Θα χρειαστεί, λοιπόν, από πλευράς ΑΕΛ συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια για να φύγει αλώβητη από τη Λάρνακα.

Θα έχει μεγάλη σημασία να βρεθούν και πάλι οι ποδοσφαιριστές σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να αποδείξουν πως σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιάζονται πιο απαιτητικοί και βελτιωμένοι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όμως η ουσία δεν αλλάζει και οι παίκτες της ΑΕΛ θα προετοιμαστούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα για να κτυπήσουν το παιχνίδι και να δώσουν νέα ώθηση στην πορεία τους.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι ζητά πειθαρχία και σοβαρότητα και στα ενενήντα λεπτά των αγώνων που θα δίνουν. Και ένα από αυτά θα είναι το βράδυ του Σαββάτου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι ποδοσφαιριστές έχουν σήμερα ρεπό, αλλά από αύριο θα μπουν στην τελική ευθεία γα την προετοιμασία τους για το ματς με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ