aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤα «θέλω» του Πάμπου

Τα «θέλω» του Πάμπου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ συνεχίζουν στη Βουλγαρία τη σκληρή δουλειά που έκαναν στις Πλάτρες. Μέσα από την καταπόνηση του καλοκαιριού, ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος: Να εισπράξει τους κόπους όλης αυτής της προσπάθειας, κερδίζοντας ένα από τα εισιτήρια που θα την οδηγήσουν στην έξοδο της στην Ευρώπη.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου «ξεσκονίζει» το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του και φροντίζει να περάσει τη φιλοσοφία και την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στη νέα περίοδο. Ο προπονητής της ΑΕΛ θέτει ως σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, την αλληλοκάλυψη, την υπομονή και τη συγκέντρωση. Έχει ως βασική αρχή την αγωνιστική πειθαρχία και το «ένας για όλους και όλοι για την ομάδα». Με τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα, είναι σίγουρο πως μόνο ο χρόνος και τα συνεχόμενα παιχνίδια θα της δώσουν την απαιτούμενη σταθερότητα.

Αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Σλάβια. Πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Κέβιν Λαφράνς που δοκιμάζεται στη Βουλγαρία. Παράλληλα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΛ, το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή οι Σαβάν και Μπενγκί.

Ενώπιον του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ υπάρχει πάντως μια μεγάλη προοπτική και καλούνται να αποδείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να αλλάξουν την πορεία της ομάδας τους στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ο προπονητής κάνει κουμάντο και αυτός αποφασίζει για όλα, όμως οι παίκτες είναι που θα δείξουν το δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ