aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤα σημάδια αισιοδοξίας που δεν περνούν απαρατήρητα

Τα σημάδια αισιοδοξίας που δεν περνούν απαρατήρητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύο παραστάσεις, ισάριθμες νίκες, αξιόλογες εμφανίσεις και ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή. Όμως, κανείς στην ΑΕΛ δεν παρασύρεται από το γεγονός πως τα μηνύματα είναι πέρα για πέρα ελπιδοφόρα ενόψει της συνέχειας για τους γαλαζοκίτρινους.

Κάποια «σημάδια» ωστόσο δεν μπορούν να μην περάσουν απαρατήρητα και να μην προσδιορίσουν τον σωστό δρόμο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα. Σημάδι πρώτο: δεύτερη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, με μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης. Σημάδι δεύτερο: το οικογενειακό κλίμα και ο τρόπος που δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες, δείχνει, πως αργά αλλά σταθερά περνά η φιλοσοφία του προπονητή.

Σημάδι τρίτο: νικά και τα δικά της προβλήματα (καθυστερημένες εγγραφές ποδοσφαιριστών) με τρόπο που δεν επηρεάζει την απόδοση της ομάδας. Σημάδι τέταρτο: o κόσμος επέστρεψε και είναι κοντά στην ομάδα, παρά τα μουρμουρητά αυτών που για δικούς τους λόγους εξακολουθούν να βρίσκουν προφάσεις για να απουσιάζουν.

Η ΑΕΛ, όπως συμπεριφέρεται αγωνιστικά και παρά τη βελτίωση που χρειάζεται, είναι αποφασισμένη να μη γυρίσει πίσω. Οι οπαδοί της μπορεί να απογοητεύτηκαν αρκετά τα τελευταία χρόνια, όμως διαπιστώνουν πως όλα αλλάζουν και ότι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση, είναι όλοι τους αποφασισμένοι να νικήσουν τις δυσκολίες και να προσφέρουν χαρές.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες της ΑΕΛ στο προχθεσινό ματς κόντρα στη Δόξα. Ο Λούκας Σόουζα με την πρώτη του εμφάνιση έστειλε τα πρώτα του θετικά μηνύματα και στην ΑΕΛ πιστεύουν ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω του.

Από πλευράς τους, οι Σαβάν και Μπουένο έδειξαν δείγματα του ταλέντου τους, ενώ πολύ καλός ήταν και πάλι ο Φορτούνα. Ο Κυριάκου σε άλλο ένα παιχνίδι είχε αξιόλογη παρουσία, ενώ αναμένονται οι Γεωργιάδης και Σαρκί που μπήκαν στο ματς ως αλλαγή και δεν πρόλαβαν στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκαν να φανούν ιδιαίτερα, όμως η ΑΕΛ έχει απαιτήσεις και από αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ