aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤα δύο διαιτητικά λάθη στο ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ και ο αλάνθαστος

Τα δύο διαιτητικά λάθη στο ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ και ο αλάνθαστος

Μετά από καιρό, ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Έτρεξε σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που βρήκε νικητές τους πρωταθλητές με 3-0 Ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ομάδα του και συνάμα πρώτος σκόρερ των πρωτοπόρων άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή. Στο τρίτο γκολ έδωσε την ασίστ στον Στάθη Αλωνεύτη.

Η καθοριστική φάση

Επιλέγουμε αυτήν που «έφερε» το δεύτερο γκολ των νικητών. Επιτεύχθηκε σε σημαντικό χρονικό σημείο, δηλαδή λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου. Παραλλήλως, παραβιάστηκε η εστία του Βοζίνια, εκεί που ο ΑΠΟΕΛ μετρούσε ένα περίπου 20λεπτο χωρίς αξιόλογη φάση.

Το σφύριγμα

Σοβαρό λάθος από τον πρώτο βοηθό, Μιχάλη Σωτηρίου. Στο 53ο λεπτό, κακώς σήκωσε τη σημαία του για να ακυρώσει γκολ του Χουράδο. Ο επιθετικός της ΑΕΛ, όπως φάνηκε από τις επαναληπτικές προβολές, καλυπτόταν. Στο 70ό λεπτό, ο δεύτερος βοηθός, Παύλος Γεωργίου, λανθασμένα σταμάτησε τον Μπέζιακ, υποδεικνύοντάς τον σε θέση οφσάιντ και ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον Βοζίνια. Στο τέλος του αγώνα ο Γκαθτανιάγα διαμαρτυρήθηκε ότι στη φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ η μπάλα δεν βγήκε κόρνερ, όμως το τηλεοπτικό πλάνο ήταν μακρινό και δεν ξεκαθαρίζει τη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ