aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

«Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

Από την άλλη, ο Περικλής Παπαπαναγή, βοηθός προπονητής του Απόλλωνα, έκανε λόγο για παιχνίδι με δύο όψεις. Ο Ελλαδίτης που είχε την ευθύνη λόγω της τιμωρίας του Σωφρόνη Αυγουστή, είπε αρχικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε κατά κράτος, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πέρα από το γκολ μας έλειψε άλλο ένα για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη χάσαμε μια ευκαιρία για να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας και στην πρώτη επίθεση της ΑΕΛ δεχθήκαμε την ισοφάριση», είπε ο βοηθός του Αυγουστή και συνέχισε:

«Ο αντίπαλος πίστεψε ότι μπορούσε να κερδίσει, εμείς χάσαμε τη συνοχή μας, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που έγινε. Έγινε τρελό παιχνίδι και οποιοσδήποτε μπορούσε να κερδίσει».

Και κατέληξε: «Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μέχρι τέλους. Τώρα ακολουθεί ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ