aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Συνεχίζουμε μάγκες από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ…»

«Συνεχίζουμε μάγκες από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ…»

Ολοκληρώνεται απόψε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φούτσαλ και η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη ομάδα της ΑΜΕΚ Καψάλου ως τυπικά φιλοξενούμενη στο «Σπύρος Κυπριανού» στις 21:15.

Οι «λέοντες» του Πάμπου Χαραλάμπους θέλουν να πετύχουν ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ με στόχο την 11η συνεχόμενη νίκη, την 19η στο πρωτάθλημα, το απόλυτο των επιτυχιών στο «Σπύρος Κυπριανού» και το απόλυτο των νικών στον β’ γύρο.

Η Λεμεσιανή ομάδα διατηρεί την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 146 γκολ, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το αποψινό παιχνίδι προσφέρεται για μια καλή πρόβα πριν τα play offs, αλλά και τον ημιτελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 27/03 στο «Σ. Κυπριανού» και ώρα 20:50.

«Πολύ πιθανό να μείνουν εκτός αποστολής ο Ρονίνιο, ο Λουτζέρο και ίσως ο Αγκιάρ που αντιμετώπιζαν μικροπρόβλημα τραυματισμού. Ο δρόμος για την κορυφή είναι ακόμη μακρύς και η σοβαρότητα και η συνέπεια θα κρίνει τον πρωταθλητή. Συνεχίζουμε μάγκες από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ…!», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των γαλαζοκίτρινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ