aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφώνησε με Αντάμοβιτς η ΑΕΛ!

Συμφώνησε με Αντάμοβιτς η ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε μια γνώριμη λύση για τη μεσαία γραμμή προχωρά η ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, η ομάδα της Λεμεσού συμφώνησε σε όλα με τον Μάρκο Αντάμοβιτς, τον γνώριμό μας από την παρουσία του στην Καρμιώτισσα την περίοδο 2016-17.

Ο Κέρκεζ πιστεύει στην αξία του 27χρονου Σέρβου ποδοσφαιριστή, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, τα βρήκαν στο οικονομικό και απομένει να λύσει τη συνεργασία του με την Μπερόε Βουλγαρίας. Εφόσον ο Αντάμοβιτς μείνει ελεύθερος θα ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στην ΑΕΛ.

Ο Αντάμοβιτς φεύγοντας από την Καρμιώτισσα πήγε στην Χάποελ Ραανανά, από την οποία όμως αποχώρησε άμεσα και μετεγγράφηκε στην Μπερόε. Με την ομάδα της Βουλγαρίας, που τερμάτισε στην 4η θέση στη λήξασα σεζόν, ο Σέρβος μέτρησε 19 συμμετοχές. Στην Καρμιώτισα, πρόπερσι, ο Αντάμοβιτς αγωνίστηκε σε 31 αγώνες και πέτυχε 6 γκολ.

Εξέλιξη αναμένεται τις επόμενες μέρες, με τον Κέρκεζ να προσδοκεί πως ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να πάρει την ελευθέρα του και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ