aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣυμφωνία για το φαβορί στις αποδόσεις των «μπούκηδων» για τον κυπελλούχο Κύπρου

Συμφωνία για το φαβορί στις αποδόσεις των «μπούκηδων» για τον κυπελλούχο Κύπρου

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου Coca – Cola θα επιδιώξουν να κάνουν την Τετάρτη οι τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00), ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο Μακάρειο (19:30).

Οι «μάχες» προμηνύονται «καυτές» με τις τέσσερις ομάδες να ονειρεύονται την κατάκτηση του τροπαίου. Άραγε, υπάρχει φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου; Σύμφωνα, λοιπόν, με τις στοιχηματικές εταιρείες υπάρχει από την στιγμή που υπάρχει ομοφωνία ως προς τις αποδόσεις για την κυπελλούχο Κύπρο.

Stoiximan, ΜegaBet Plus και Bet on Alfa συμφωνούν ότι η ΑΕΛ είναι το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο από την στιγμή που η ομάδα της Λεμεσού προσφέρεται με τη χαμηλότερη απόδοση. Η Stoiximan δίνει τιμή 2.25 προς 1.00 για κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ, με τον ΑΠΟΕΛ να ακολουθεί με τιμή 3.00 προς 1.00, την Ανόρθωση 3.25 και τον Ολυμπιακό 8.50.

Στην MegaBet Plus η ΑΕΛ προσφέρεται στο 2.80, ο ΑΠΟΕΛ στο 2.95, η Ανόρθωση στο 3.30 και ο Ολυμπιακός στο 8.00. Οριακά φαβορί δίνεται η ομάδα της Λεμεσού και στην Bet on Alfa. Οι γαλαζοκίτρινοι προσφέρονται στην τιμή του 2.80, ο ΑΠΟΕΛ στα 3.00, η Ανόρθωση στα 3.25 και ο Ολυμπιακός στα 8.00.

Προφανώς από την στιγμή που η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την ομάδα που κρίνεται ως η τέταρτη πιο ισχυρή (σ.σ. Ολυμπιακός) θεωρείται ως η επικρατέστερη για να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα κονταροχτυπηθούν στα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ