aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣυγκινούν οι μικροί ΑΕΛίστες (vid)

Συγκινούν οι μικροί ΑΕΛίστες (vid)

Σημαντική ήταν η χθεσινή μέρα για τα τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕΛ, όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, με την ομάδα Κ16 να αφιερώνει τη νίκη της επί του Απόλλωνα στον αείμνηστο Γιώργο Μικελλίδη.

Στο Μακάρειο για το «διπλό»

Αναλυτικά:

“Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη από μεγάλα ντέρμπι για τις ακαδημίες μας (σήμερα παιζουν και οι υπόλοιποι) αφού αντίπαλος ήταν ο Απόλλωνας. Τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ μας κέρδισαν όλους τους αγώνες, οι οποίοι έγιναν στον Άγιο Αθανάσιο μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα ανάμεικτη από γονείς και συγγενείς των παιδιών, αλλά και φίλους των δυο ομάδων.

Χωρίς Ζούνιορ η αποστολή της ΑΕΛ

Στο πιο κάτω βίντεο η ομάδα μας Κ16 που είναι και αυτή πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα πανηγυρίζει με συνθήματα στα αποδυτήρια, αφιερώνοντας τη νίκη όπως πάντα στον αείμνηστο Γιώργο Μικελίδη του οποίου η φανέλα είναι μπροστά τους όπως μπορείτε να δείτε. Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς μας από τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών για τις νίκες, αλλά περισσότερο για την αφιέρωση εις μνήμη του Γιώργου μας.

ΠΑΜΕ ΑΕΛΑΡΑ! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ