aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Προκλητικός ορισμός, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει»

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Προκλητικός ορισμός, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει»

Για προκλητικό ορισμό του… συμπολίτη τους (σ.σ. Χρυσοβαλάντη Θεουλή) στο VAR της αναμέτρησης ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και ΑΕΛ, κάνουν λόγο οι οργανωμένοι οπαδοί της λεμεσιανής ομάδας. «Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ:

Όλο αυτό το διάστημα δεν δώσαμε την απαιτούμενη έμφαση στο κομμάτι διαιτησίας γιατί δεν θέλαμε να υποβαθμίσουμε και να καλύψουμε άθελα μας την άθλια κατάσταση την οποία βρίσκεται η ομάδα. Μετά την σφαγή της τελευταίας αγωνιστικής όμως και τον προκλητικό ορισμό του συγκεκριμένου συμπολίτη μας στην θέση του VAR για τον αγώνα της Κυριακής, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Καλό είναι η ΚΟΠ να ασχολείται με το άθλημα και να αφήσει εκτός ποδοσφαίρου τα κουμπαριλίκια και τα διάφορα άλλα που την επηρεάζουν. Στην Α.Ε.Λ έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα να ασχοληθούμε και ελπίζουμε για το καλό όλων πως δεν θα μας αναγκάσει η ομοσπονδία να ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί τους.

Όσον αφορά τα δικά μας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν πετύχαμε με την τελευταία νίκη. Την Κυριακή κιτρινίζουμε την σκάλα και πάμε να βγάλουμε την ομάδα από τα τάρταρα του βαθμολογικού πίνακα, ενάντια σε όλους και σε όλα, με την ψυχή μας και το πάθος μας να γίνουμε για ακόμη μια φορά η ασπίδα και το δόρυ των ποδοσφαιριστών μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ