aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣυ.Φ.ΑΕΛ: «Nα παίξουν την μπάλα της ζωής τους για τον Γιώργο»

Συ.Φ.ΑΕΛ: «Nα παίξουν την μπάλα της ζωής τους για τον Γιώργο»

Mε ανακοίνωσή του, ο Συ.Φ.ΑΕΛ αναφέρεται μεταξύ άλλων στον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη.

Αναλυτικά:

«Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ. Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμος του συνδέσμου έδωσε το παρόν του και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που το πάθος του δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα, η οποία δείχνει πως η αναγέννηση του Συ.Φ.ΑΕΛ είναι εμφανής.

Θα θέλαμε ακόμη να υπενθυμίσουμε τον κόσμο μας, πως οι εγγραφές μελών συνεχίζονται. Έπισης, η προσπάθεια για δημιουργία του “Κίτρινου οδηγού” συνεχίζεται. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο κάθε ΑΕΛίστας που έχει δική του επιχείρηση να συμμετάσχει ως υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, η οποία αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αλληλοβοηθούμαστε ως λαός ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φίλοι ΑΕΛίστες, ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία μας περιμένει. Ο Συ.Φ.ΑΕΛ την Πέμπτη θα δώσει το παρόν του σ’ ενα ακόμα ευρωπαϊκό γήπεδο, υπηρετώντας το καθήκον έχοντας απέναντι του ένα πολυδιαφημισμένο τόσο οπαδικά όσο και αγωνιστικά αντίπαλο. Με το πάθος που πηγάζει από τις γειτονιές του λιμανιού, κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτό ας γίνει κατανοητό απ’ όλους μας. Στις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφοριές για όσους ταξίδεψαν στην Βιέννη.

Όσο για τα αδέλφια που δεν ταξίδεψαν στην Αυστρία το πρόγραμμα τους θα είναι το ίδιο γεμάτο με τους υπόλοιπους. Την προσεχή Τετάρτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί γλέντι στο οίκημά μας στο Ζακάκι. Επίσης, τη μέρα του αγώνα και τα δύο οικήματα θα μεταδίδουν ζώντανα τον αγώνα, γι αυτό και καλούμε ολόκληρο το αλητολίμανο που δεν ταξίδεψε, να ακουστεί μέχρι την έδρα του αντιπάλου.

Κλείνοντας, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, ενοχλημένοι και θλιμμένοι από τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργου Μικελλίδη. Όταν βλέπεις τέτοια περιστατικά να συμβαίνουν απελπίζεσαι βλέπονταςτο μέλλον να χάνεται τόσο άδικα. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν την μπάλα της ζωής τους γι’ αυτό το παιδί, το οποίο προσπάθησε αλλά ηττήθηκε σε μια άνιση μάχη. Είσαι νικητής στις καρδιές μας, Γιώργο!

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ