aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Έξαλλοι για την πώληση του Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ, ζητούν τα οικονομικά

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Έξαλλοι για την πώληση του Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ, ζητούν τα οικονομικά

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ δεν είδαν με καλό μάτι την πώληση του Χρήστου Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ, την χαρακτηρίζουν προκλητική και απαιτούν άμεσα τη σύγκλιση έκτακτης ανοικτής συνέλευσης σχετικά με το ποδοσφαιρικό για ευρεία ενημέρωση για το πώς αξιοποιούνται τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

«Η πώληση ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και μάλιστα χωρίς διάθεση ανάλογης ενίσχυσης είναι για τον κόσμο της ΑΕΛ εντελώς προκλητική. Εδώ και κάποια χρόνια ότι καλό διαθέτει σε υλικό το ποδοσφαιρικό τμήμα φεύγει χωρίς διάθεση να αντικατασταθεί ισάξια.

Ο ΑΕΛίστας δεν ζήτησε ποτέ ψηλούς προϋπολογισμούς, ζητά αξιοπρέπεια, διαφάνεια και πλάνο για το μέλλον κάτι που είναι ευθύνη της ηγεσίας του τμήματος. Αντίθετα, με πρόσχημα τον προϋπολογισμό έχουμε αποδυνάμωση της ομάδας σε κάθε μεταγραφική περίοδο και τα ίδια επικοινωνιακά και οργανωτικά λάθη να επαναλαμβάνονται.

Τη στιγμή που το σωματείο μας δέχεται εξωτερικό πόλεμο από τους εχθρούς του θεωρούμε αδιανόητο η ηγεσία του ποδοσφαιρικού να διχάζει τον κόσμο με τις ενέργειες της, αντί να έχει σαν πρώτο μέλημα της, τη συσπείρωση. Ο κόσμος ακούει και βλέπει πολλά και διάφορα σχετικά με την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχει χάσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη του.

Για αυτό απαιτούμε άμεσα τη σύγκλιση έκτακτης ανοικτής συνέλευσης σχετικά με το ποδοσφαιρικό για ευρεία ενημέρωση για το πώς αξιοποιούνται τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών και όχι μόνο. Ζητούμε να παρουσιαστούν χωρίς μυστικοπάθειες και υπεκφυγές αναλυτικά τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και το πλάνο για τη συνέχεια. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την ωμή αλήθεια.

Κλείνοντας, ζητούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να συγκεντρωθούν στους αγωνιστικούς στόχους και να λιώσουν τα……

ΥΓ. Απόψε σύναξη στον Εναέριο – Κυριακή στις 13:30 ΟΛΟΙ στον Πισσαρίδη.

Η πόλη ζει στους παλμούς της Θύρας 3

Όποιος δεν μπορεί, η πόρτα είναι ανοιχτή – Φτάνει η ΑΕΛ να μείνει καθαρή.

Η ΑΕΛ ανήκει στο λαό της.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ