aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτον παλμό του λεμεσιανού ντέρμπι

Στον παλμό του λεμεσιανού ντέρμπι

Το αυριανό λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων (20:00 –Γήπεδο ΑΕΛ) προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και ξεσηκώνει τους φίλους της πετοσφαίρισης στη Λεμεσό. Ο αγώνας είναι για το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και θα διεξαχθεί αύριο βράδι. Στον άλλο αγώνα της αυριανής ημέρας, στο «Κίτιον» (19:00)  η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ολυμπιάδα.

ΑΕΛ-Απόλλων

Φοβερός αγώνας προβλέπεται στο γήπεδο της ΑΕΛ ανάμεσα στους «αιώνιους» της Λεμεσού που θα διεκδικήσουν με πείσμα τη νίκη. Εξάλλου, πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής με όλα τα αποτελέσματα πιθανά. Δεν αποκλείεται το ντέρμπι να κριθεί στο τάι – μπρέικ.

Η ΑΕΛ εντυπωσίασε στα  πρώτα της παιχνίδια, ενώ στο Σούπερ Καπ προηγήθηκε με 2-0 του αυριανού της αντιπάλου. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου θέλει την τρίτη νίκη για να εδραιωθεί στη βαθμολογία.

Ο Απόλλων πάει στο γειτονικό γήπεδο της αντιπάλου του με σκοπό  να αποδράσει με το διπλό. Η ήττα της περασμένης Τρίτης από την Ανόρθωση στο Λευκόθεο αποτέλεσε «πισωγύρισμα» για τις γαλάζιες που θα επιδιώξουν τη νίκη για να αντιστρέψουν τα δεδομένα.

ΑΕΚ – Ολυμπιάδα

Αγώνας με φαβορί θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ολυμπιάδα. Οι κιτρινοπράσινες μπήκαν πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα «καθαρίζοντας» τους αγώνες τους και θα επιδιώξουν να κερδίσουν για να εκμεταλλευτούν και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεμεσού.

Εξάλλου, η Ολυμπιάδα πάει στη Λάρνακα (σ.σ. δεν είναι αδειοδοτημένη ακόμα η αίθουσα Νεάπολη – Επιστροφή), με στόχο να παίξει καλό βόλεϊ και να διεκδικήσει ότι μπορεί. Οι αγώνες ΘΟΪ – Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου και Αναγέννηση – Ανόρθωση (σ.σ. ορίστηκε στις 19 Νοεμβρίου 2016) δεν θα διεξαχθούν .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ