aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Στον κάθε ένα ΑΕΛίστα που πίστεψε»

«Στον κάθε ένα ΑΕΛίστα που πίστεψε»

Με ανακοίνωση της ΑΕΛ εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό της προς τον κάθε ένα ΑΕΛίστα που πίστεψε όλο αυτό το διάστημα στον στόχο που των 2000 εισιτηρίων διαρκείας, αριθμό υπερδιπλάσιο από τον περσινό.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΑΕΛ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής ξεκίνησε τη διάθεση των διαρκείας από νωρίς και πορεύθηκε σε αυτό τον δύσκολο αγώνα με οργανωμένη καμπάνια.

Φέραμε κοντά για πρώτη φορά στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας οργανωμένα σύνολα όπως τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και τον Όμιλο Παλαιμάχων, ενώ παράλληλα προσφέραμε και τις πιο χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα βοηθήσαμε όποιους φίλους της ομάδας μας χρειάζονταν ευκολίες αποπληρωμής.

Όλα αυτά στην προσπάθειά μας να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους ΑΕΛίστες να γίνουν μόνιμοι κάτοχοι θέσης στην κερκίδα, έτσι ώστε να «νιώσουν τον παλμό της ανατολικής» όπως χαρακτηριστικά έλεγε το φετινό μας σλόγκαν.

Ευχαριστούμε τους 2000 περίπου ΑΕΛίστες που με κόπους και θυσίες αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας και στήριξαν πολύπλευρα την τιτάνια προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της χρονιάς και που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου με οποιονδήποτε τρόπο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα ξεκίνησε τον φετινό μαραθώνιο με τον κόσμο στο πλευρό της και έτσι θέλουμε να τον τελειώσει. Μακριά από συμπεριφορές που θα εγκυμονούν κινδύνους τιμωρίας της έδρας, γιατί ο κόσμος διαχρονικά ήταν το πιο δυνατό «όπλο» της ομάδας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ΑΕΛίστες ηθοποιούς που πρόσφεραν στην καμπάνια μας με όποιο τρόπο ήταν δυνατό, στους τεχνικούς, κάμεραμαν, ηχολήπτες, φωτογράφους, τεχνικούς, δημοσιογράφους και όποιους άλλους έδωσαν την κατάλληλη βοήθεια στην προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ