aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτοχευμένη κίνηση από πλευράς ΑΕΛ

Στοχευμένη κίνηση από πλευράς ΑΕΛ

Ανασύνταξη δυνάμεων επιχειρούν στην ΑΕΛ με στόχο όλοι μαζί να ξαναγίνουν μια γροθιά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το μήνυμα που βγήκε από τη χθεσινή συνάντηση του Ανδρέα Σοφοκλέους με τον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, κάλεσε τον προπονητή των γαλαζοκιτρίνων για να συζητήσουν την πορεία της ομάδας, αλλά και παράλληλα να εξετάσουν τους τρόπους αντίδρασης έτσι ώστε να επιστρέψει και στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις.

Ως αποτέλεσμα της συζήτησης των Σοφοκλέους και Κέρκεζ ήταν οι γαλαζοκίτρινοι να αποφασίσουν ότι η ομάδα θα «μεταφέρει» τις προπονήσεις της για ένα τριήμερο στο Πελένδρι και θα διαμένει σε ξενοδοχείο στον Αγρό, ενώ έχει ήδη κλείσει και ένα φιλικό για την ερχόμενη Παρασκευή (14:45) με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ.

Είναι ξεκάθαρο πως με αυτή την κίνηση τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας θέλουν οι παίκτες να απομονωθούν για λίγες μέρες και να σκέφτονται αποκλειστικά το ποδόσφαιρο. Αναμένεται ότι θα συζητήσουν μεταξύ τους και παράλληλα θα δουλέψουν σκληρά για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Στην ενημέρωση της η ΑΕΛ αναφέρεται πως «είναι ξεκάθαρο ότι κανένας στην ΑΕΛ δεν πρόκειται να τα παρατήσει, αφού ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς». Έστειλε ουσιαστικά το μήνυμα στους φίλους της ομάδας πως όλοι μαζί πρέπει να παλέψουν, μαζί και ο κόσμος, για να επιστρέψουν οι γαλαζοκίτρινοι στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ