aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο Τσίρειο κερδίζει μόνο η ΑΕΛ!

Στο Τσίρειο κερδίζει μόνο η ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τεράστιας σημασίας η νίκη που πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα, που τη φέρει να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπάμπιτς με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ και ο Ριέρα που έφθασε τα τέσσερα και είναι ο πρώτος σκόρερ των γαλαζοκίτρινων, οδήγησαν την ομάδα στην επιτυχία.

Η νίκη επί του συμπολίτη, ήταν για την ΑΕΛ η όγδοη σε 12 αγώνες. Οι έξι από τις οκτώ ήταν στο Τσίρειο. Στην έδρα της, η ΑΕΛ μετρά το απόλυτο! Αν και τυπικά φιλοξενούμενη απέναντι στον Απόλλωνα, η ομάδα του Κέρκεζ πέτυχε την έκτη διαδοχική επιτυχία της στο Τσίρειο. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ επικράτησε κατά σειρά των Νέας Σαλαμίνας (2-1), Καρμιώτισσας (3-1), Παραλίμνι (4-1), Ερμής (2-1), Ανόρθωσης (1-0), Απόλλωνα (2-1).

Με τη δύναμη της έδρας, λοιπόν, η ΑΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και παρουσιάζεται απαιτητική και φιλόδοξη. Δεν μιλούν για τίτλο στο σύλλογο της Λεμεσού, όμως με τα επιτεύγματά της η ομάδα «φωνάζει» ικανή ακόμη και γι’ αυτόν (τον τίτλο), όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ