aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο τραπέζι των επαφών με τον περιζήτητο Ντανίλο

Στο τραπέζι των επαφών με τον περιζήτητο Ντανίλο

Στα σίριαλ της φετινής καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου εξελίσσεται η περίπτωση του Ντανίλο. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης από την ΑΕΛ, όμως από τους γαλαζοκίτρινους του κατέστη σαφές ότι για να φύγει θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο ότι η τιμή πώλησης του σε ομάδα του εξωτερικού είναι στις 100.000 ευρώ. Επίσης, επειδή στην ΑΕΛ δεν ζουν σε άλλο πλανήτη, πληροφορήθηκαν τη φημολογία που θέλει άλλες ομάδες της Κύπρου να ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και έστειλαν το μήνυμα ότι το ποσό πώλησης σε άλλη κυπριακή ομάδα θα είναι μεγαλύτερο.

Ο Ντανίλο άρχισε προπονήσεις με την ΑΕΛ, συμμετέχει κανονικά στο στάδιο της προετοιμασίας, όμως θα προκύψουν κι άλλα επεισόδια στο σίριαλ. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές για ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Μέχρι στιγμής ο 31χρονος βιρτουόζος μεσοεπιθετικός δεν ήταν θετικός σε ότι του προτάθηκε, όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ