aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο προσκήνιο η απόκτηση του Περέιρα, «ξενέρωσαν» με Κίκο

Στο προσκήνιο η απόκτηση του Περέιρα, «ξενέρωσαν» με Κίκο

Μετά την υλοποίηση και ανακοίνωση της μετεγγραφής του Βασίλη Παπαφώτη, στην ΑΕΛ έριξαν το βάρος σε άλλες κινήσεις που θα γίνουν και θα ενισχύσουν το ρόστερ. Δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους γαλαζοκίτρινους και αγωνίζονται επίσης στο κυπριακό πρωτάθλημα, είναι οι Φακούντο Περέιρα και Κίκο.

Ο πρώτος αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Απόλλωνα. Εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής, ωστόσο στη λήξασα σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Είναι κάτι που απασχολεί, όμως την ίδια ώρα υπάρχει θετική άποψη για την αξία του Αργεντινού, ο οποίος όταν είναι υγιής είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Την ίδια ώρα, οι γαλαζοκίτρινοι εγκαταλείπουν (τουλάχιστον προς το παρόν) την περίπτωση του Κίκο, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Πορτογάλος έκανε καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό και έδειξε ικανός να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΛ, ενώ επικρατεί μπέρδεμα και με το κατά πόσο είναι ελεύθερος. Στην ομάδα της Λεμεσού δεν θέλουν να έχουν μπερδέματα με άλλη ομάδα. Η πλευρά του παίκτη λέει πως δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ στον Ολυμπιακό λένε το αντίθετο. Εφόσον ο Κίκο διαφοροποιήσει την στάση του και ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους μαυροπράσινους ενδεχομένως να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε χθες ο 4ος κύκλος παράδοσης τροφίμων από την «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης» σε συνανθρώπους μας σε όλη την Κύπρο, όπως ενημέρωσε η ΑΕΛ. «Ο στόχος που είχαμε θέσει εξ αρχής για την παράδοση 4.000 πακέτων έχει εκπληρωθεί και αυτό μας κάνει να νιώθουμε περηφάνια, αλλά παράλληλα μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ